Menu

De Jongens tegen de Meisjes

De jongens tegen de meisjes bij Content Party Creator

In de vrolijke spelshow De Jongens Tegen De Meisjes worden de macho mannetjes en de shoppende vrouwtjes onder de loep genomen.

Door grappige vragen ontdekken al je vrienden en vriendinnen steeds meer over wat de jongens of de meisjes nu eigenlijk echt beweegt.

De strijd gaat beginnen, wie is er slimmer?

Twee teams van aan de ene kant de mannen en aan de andere kant de vrouwen beantwoorden ludieke vragen, net als het gelijknamige tv-spel. Onze superslimme presentator praat de hele show perfect aan elkaar en schroomt niet om links en rechts even te knipogen.

Wie van de bekende vrouwen is het knapst zonder make-up? Kunnen de meisjes nu echt niet inparkeren en om de hoeveel minuten denken mannen nu eigenlijk echt aan seks?

Alle antwoorden op deze vragen worden door onze presentator beoordeeld. De strijd gaat beginnen om de suprematie!! De goede naam van elk geslacht staat bij deze ludieke spelshow ter discussie! Zijn jullie nou echt zo dom of zijn wij zo slim?

De Jongens tegen de Meisjes is een themafeest dat ook geschikt is om op locatie te spelen, in een kortere uitvoering komen wij dan naar u toe met het spel, u dient zelf voor eten en drinken te zorgen.

Themaregels

Twee teams bestaand uit jongens en meisjes, die in uitdagende kleding het andere geslacht en verwarring brengt, want wie is er slimmer?

Ontvangst

Koffie en thee

Buffet
Huzarensalade, maaltijdsalade, sparerib, kipsaté met satésaus, gehaktballetjes in ketjapsaus met champignon en ui, Boeren mix, Nasi goreng, Frites, sausjes en stokbrood met kruidenboter. (wijzigingen voorbehouden)

Prijs
v.a. € 65,00 p.p. inclusief buffet, consumpties  en entertainment

Voor meer informatie; Content Party Creator 06-37175335

Uitbreidingsmogelijkheden buffet
Themafeest Reserveren

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web