Menu

Informatie

Informatie over Content Party Creator.  Content Party Creator is gevestigd in Beerzerveld, te midden van de mooie omgeving van Ommen, Bergentheim, Hardenberg, Kloosterdijk, Mariënberg,  Sibculo en Vroomshoop in de grote driehoek Zwolle, Hoogeveen en Almelo.

Welkom in de bruisende wereld van Content Themafeesten Beerzerveld, onderdeel van Content Party Creator, het evenementen bureau van Overijssel.

 

Content Party Creator het totaal pakket in feesten

Content Party Creator heeft het totaal pakket voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en feesten met de familie of vereniging.

Bent u op zoek naar een gezellig themafeest of groepsarrangement dan hebben wij de oplossing. Door verschillende locatie in Overijssel kunnen wij zaalruimte op maat creëren.

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij veel verschillende combinaties maken voor dag en avondarrangementen. Zelfs bruiloften en recepties kunnen wij in verschillende thema’s laten beleven.

Content Party Creator heeft gekozen voor een flexibele bedrijfsopzet, waardoor het mogelijk is om kleine en grote groepen van dienst te zijn op diverse locaties.

Wij kunnen bogen op een ruime ervaring in de Horeca-branche.

Content Party Creator
Telefoon 06 37175335

Postadres: 1e Polderweg 9, 7685PN Beerzerveld

Mail: info@themafeesten.nl
Web: www.themafeesten.nl

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web