Menu

Informatie

Informatie over Content Party Creator en Content ThemafeestenContent Themafeesten is gevestigd in Bergentheim, te midden van de mooie omgeving van Ommen, Hardenberg, Kloosterhaar, Mariënberg,  Sibculo en Vroomshoop in de grote driehoek Zwolle, Hoogeveen en Almelo.

Welkom in de bruisende wereld van Content Themafeesten Bergentheim, onderdeel van Content Party Creator, het evenementen bureau van Overijssel.

Content Party Creator het totaal pakket in feesten al vanaf 1999.

Content Party Creator heeft het totaal pakket voor Themafeestenfeesten, bedrijfsfeesten, Bruiloften en dag arrangementen.

Bent u op zoek naar een gezellig themafeest dan heeft Content Themafeesten de oplossing. In onze vaste locatie in Bergentheim hebben wij verschillende zalen die aangepast kunnen worden aan het aantal gasten en het soort themafeest. Ook hebben wij contact met verschillende horecabedrijven in Overijssel waar wij zaalruimte kunnen huren.

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij veel verschillende combinaties maken voor dag en avondarrangementen. Zelfs bruiloften en recepties kunnen wij in verschillende thema’s omtoveren.

Content Party Creator heeft gekozen voor een flexibele bedrijfsopzet, waardoor het mogelijk is om kleine en grote groepen van dienst te zijn op diverse locaties.

Wij kunnen bogen op een ruime ervaring in de Horeca-branche.

Content Party Creator
Telefoon 06 37175335

Postadres: De Nieuwe Haven 33, 7772BC Hardenberg

Mail: info@themafeesten.nl
Web: www.themafeesten.nl

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web