Menu

We mogen weer feesten geven.

Vanaf midden februari mogen wij weer themafeesten geven, we hopen voor altijd en zonder beperkingen. Bijna 2 jaar zijn we zo goed als dicht geweest en in die tijd zijn alle kosten flink omhoog gegaan, daar moeten wij ook helaas aan meedoen om onze kosten te kunnen betalen, maar de feesten zijn nog steeds geweldig en spraakmakend, dus wij nodigen u van harte uit om ons weer te bezoeken.

Parttime personeel gezocht

Content Party Creator is opzoek naar nieuw parttime personeel. Wil jij als typetje, gasten vermaken bij verschillende themafeesten en ben jij woonachtig in de regio Hardenberg/Bergentheim, stuur dan een mail naar info@themafeesten.nl met je naam en telefoonnummer.

typetjes

Diverse typetjes zorgen voor geweldige feesten voor jong en oud, laat u verrassen door ons.

Typetjes zwerverfeest

Feesten kunt u overal, maar Content Party Creator maakt u een fanatische ervaring rijker.

Wilt u dat een professionele ervaren organisatie uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verenigingsfeest,  familiefeest of welk gezelschap dan ook organiseert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De verscheidenheid aan themafeesten staan garant voor een te gekke avond met veel show en entertainment waar men nog lang over na zal praten.

U kunt kiezen om het feest op één van onze locaties te houden of als u een eigen locatie heeft komen wij graag naar u toe.

Al onze arrangementen zijn inclusief onbeperkt eten en drinken, en aangepast aan de themafeesten. De buffetten zijn desgewenst uit te bereiden met diverse gerechten en desserts. Voor gasten die een speciaal dieet volgen of geen varkensvlees mogen of een andere aanpassing willen, bereiden wij een speciale “plate” voor.

Content Party Creator heeft met een aantal collega ondernemers in Overijssel afspraken gemaakt dat wij daar zaalruimte kunnen gebruiken zodat wij altijd in de buurt van de gasten kunnen komen.

Als u na het bekijken van onze site nog vragen of opmerkingen heeft dan kunt u ons bellen of mailen.

Feesten op maat

Vaak krijgen wij vragen over de verschillende themafeesten en of wij daar iets speciaals van kunnen maken, ons antwoord is: elk feest kunnen wij op maat maken, voor elke groep, voor elke grote en op elke locatie.

Bel voor meer informatie: 06-37175335

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web