Menu

Een themafeest boeken

Om een themafeest te boeken staan hieronder een aantal acties;
Bel van te voren of jullie datum nog vrij is
Bedenk welk themafeest jullie graag willen, of informeer naar de mogelijkheden
Geef aan met hoeveel personen jullie willen komen
Geef aan of er gasten diëten volgen of vegetarisch eten willen
En geef aan of het themafeest bij jullie eigen locatie gehouden wordt of op onze locatie.

Misschien tot snel

Gezelligheid kent geen tijd

Al bijna 25 jaar geven wij spraakmakende en gezellige themafeesten, zowel in onze eigen locatie als op locatie, voor kleine feesten van 10 tot 25 personen of voor grote groepen tot 250 personen, wij kunnen dat allemaal. Heeft u vragen of informatie nodig die u kan helpen bij en voor een themafeest voor uw bedrijf, familie of vereniging dat kunt u ons altijd mailen info@themafeesten.nl of bellen 06-37175335

Parttime personeel gezocht

Content Party Creator is opzoek naar nieuw parttime personeel. Wil jij als typetje, gasten vermaken bij verschillende themafeesten en ben jij woonachtig in de regio Hardenberg/Bergentheim, stuur dan een mail naar info@themafeesten.nl met je naam en telefoonnummer.

typetjes

Diverse typetjes zorgen voor geweldige feesten voor jong en oud, laat u verrassen door ons.

Typetjes zwerverfeest

Feesten kunt u overal, maar Content Party Creator maakt u een fanatische ervaring rijker.

Wilt u dat een professionele ervaren organisatie uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verenigingsfeest,  familiefeest of welk gezelschap dan ook organiseert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

De verscheidenheid aan themafeesten staan garant voor een te gekke avond met veel show en entertainment waar men nog lang over na zal praten.

U kunt kiezen om het feest op één van onze locaties te houden of als u een eigen locatie heeft komen wij graag naar u toe.

Al onze arrangementen zijn inclusief onbeperkt eten en drinken, en aangepast aan de themafeesten. De buffetten zijn desgewenst uit te bereiden met diverse gerechten en desserts. Voor gasten die een speciaal dieet volgen of geen varkensvlees mogen of een andere aanpassing willen, bereiden wij een speciale “plate” voor.

Content Party Creator heeft met een aantal collega ondernemers in Overijssel afspraken gemaakt dat wij daar zaalruimte kunnen gebruiken zodat wij altijd in de buurt van de gasten kunnen komen.

Als u na het bekijken van onze site nog vragen of opmerkingen heeft dan kunt u ons bellen of mailen.

Feesten op maat

Vaak krijgen wij vragen over de verschillende themafeesten en of wij daar iets speciaals van kunnen maken, ons antwoord is: elk feest kunnen wij op maat maken, voor elke groep, voor elke grote en op elke locatie.

Bel voor meer informatie: 06-37175335

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web