Menu

Minute to win it

Minute to win it is een spel met spelleider, opdrachten en doorzettingsvermogen

Is dit wel mogelijk ?

Minute to win it is leuk voor kleine groepen tot ongeveer 30 personen.
Dit kunnen vrijgezellenfeesten zijn maar ook met een vriendenclub of een vereniging. Uw spelleider maakt 2 groepen en die dagen elkaar uit wie het spel het beste kan spelen. De opdrachten zijn bijna niet uit te voeren maar met een beetje geluk en doorzettingsvermogen moet het toch lukken. Allen is er de druk om de opdracht binnen 60 seconden te volbrengen. De kandidaat die als eerste de opdracht gaat uitvoeren mag voor dat hij of zij begint een tegenstander uitkiezen van wie hij of zij denkt te kunnen winnen.
U kunt kiezen voor een avondvullend programma of een verkort programma van 2 uur.
De spelletjes zijn bijna onmogelijk om uit te spelen maar met een beetje geluk, inzicht en doorzettingsvermogen is alles mogelijk.

Minute to win it is een themafeest dat ook geschikt is om op locatie te spelen, wij komen dan naar u toe met het spel, u dient zelf voor eten en drinken te zorgen.
Ga de strijd aan om binnen 1 minuut de opdracht te volbrengen en het team wie de meeste punten haalt is winnaar van dit thema Minute to win it.

Themaregels
Een boel doorzettingsvermogen en een beetje geluk.

Ontvangst
Koffie en thee

Buffet
Huzarensalade, maaltijdsalade, sparerib, kipsaté met satésaus, gehaktballetjes in ketjapsaus met champignon en ui, Boeren mix, Nasi goreng, Frites, sausjes en stokbrood met kruidenboter. (wijzigingen voorbehouden)

Prijs
V.a. € 65,00 p.p. inclusief buffet, consumpties en entertainment

Voor meer informatie; Content Party Creator 06-37175335

Uitbreidingsmogelijkheden buffet
Themafeest Reserveren

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web