Menu

Glitter en Glamour party

Hoe extremer hoe mooier …

Bij de Glitter en Glamour party wordt u ontvangen op de rode loper. Daar kunt u bekeken worden door het aanwezige publiek, dat u gaat jureren op de mooist verklede man en vrouw.

Bij binnenkomst staan de paparazzi klaar om u op de foto te zetten. Misschien als u wat langer blijft staan wordt er een fotoshoot van u gemaakt.

Rode loper, champagne, cocktails, bijzondere dames en nog veel meer

Als u verder loopt wordt u ontvangen met een glaasje champagne of een cocktail.
De Glitter en Glamour party is begonnen.
Wanneer de DJ even zijn muziek zachter zet wordt u getest op wat u allemaal weet van de wereld van glitter er glamour. Er zal een heuse quiz worden gespeeld met uiteindelijk een winnaar.
Na het eten zullen bekende artiesten nog een keer tot leven komen en u een daverend optreden laten zien waar je helemaal in mee kunt gaan. Als dat nog niet genoeg is wordt er ook live gezongen en daarna mag u zelf de beentjes op de vloer zetten onder genot van diverse soorten muziek van onze DJ.
Als afsluiting wordt u nog verrast door 3 heel bijzondere “dames” met een internationale uitstraling. Kortom, dit mag u niet missen!

Themaregels
U dient allen verkleed te komen en hoe extremer u komt, hoe mooier wij het vinden, de mooist verklede man en vrouw worden in het zonnetje gezet en krijgen een prijs.
Dit feest is te boeken vanaf 50 personen.

Ontvangst
Champagne of cocktail

Buffet
rauwkostsalade, rundvleessalade, huzarensalade, varkenshaas in roomsaus, gehaktballetjes in satésaus, krieltjes, rijst, kipkerrie, hele beenham met honingmosterd saus, groente, diverse sausen, stokbrood met kruidenboter en gezouten boter, haring met ui, diverse soorten makreel (wijzigingen voorbehouden)

Prijs
V.a.€ 80.00 p.p. inclusief buffet, consumpties, entertainment, fotograaf, DJ en zanger

Voor meer informatie; Content Party Creator 06-37175335

Uitbreidingsmogelijkheden buffet
Themafeest Reserveren

Voorstel op maat?

Bel 06 – 3717 5335

Content Party Creator website door Profi-Web